Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye sınırları Kudüs'ten başlamalı! MHP'li vekilden Gazze'de yaşananlara tepki: Filistin'e yapılanlar Türkiye'ye de yapılabilir!

TBMM Genel Kurulunda, Türkiye ile Filistin Arasında Kolluk Eğitimi İş Birliği Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi ile Ulusal Sürücü Belgelerinin Karşılıklı Tanınması ve Değişimine İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Oturum sırasında kürsüde söz alan MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Gazze'de aylardır süren sokırıma tepki göstererek "Filistin'e yapılanların yarın Türkiye'ye de yapılma ihtimali çok büyüktür. Onun için Türkiye’nin sınırları Kudüs'ten başlamalıdır, Cilvegözü'nden değil. Cilvegözü'nden sınır başlatırsanız Ankara’yı koruyamazsınız." dedi. 

Gündem

18.05.2024, 16:46

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Filistin ile ilgili iki anlaşma kabul edildi. Buna göre, iki ülke arasında kolluk eğitimi iş birliği yapılacak ve ulusal sürücü belgeleri karşılıklı olarak tanınacak.

2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan izlenir? 2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan... Haberi Görüntüle

"FİLİSTİN'E YAPILANLAR TÜRKİYE'YE DE YAPILABİLİR"

TBBM'de yapılan bu oturumda söz alan MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Gazze'de yaşanan soykırıma dünyanın sessiz kaldığını ifade ederek, "Filistin'e yapılanların yarın Türkiye'ye de yapılma ihtimali çok büyüktür. Onun için Türkiye’nin sınırları Kudüs'ten başlamalıdır." dedi. 

Son dakika... Operasyon bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu Son dakika... Operasyon bölgesinden acı haber: 1 asker şehit oldu Haberi Görüntüle

"CİLVE GÖZÜ'NDEN SINIRI BAŞLATIRSANIZ TÜRKİYE'Yİ KORUYAMAZSINIZ"

Türkiye’nin sınırlarının Cilvegözü'nden başlatılmaması gerektiğini vurgulayan MHP'li vekil, Cilvegözü'nden sınır başlatırsanız Ankara’yı koruyamazsınız.Türkiye'yi korumanız için Kudüs'ten başlamamız ve bugün Kudüs'te yapılanlara, Gazze'de yapılanlara 'dur' dememiz lazım. Maalesef, biz bugüne kadar ciddi şekilde sahip çıkamadık; bu, bizim ayıbımızdır." ifadelerini kullandı.

Ukrayna'dan barış görüşmeleri çağrısı: 'Bölgenin lideri Türkiye rol almalı' Ukrayna'dan barış görüşmeleri çağrısı: 'Bölgenin lideri Türkiye rol almalı' Haberi Görüntüle

"GAZZE BİR İNSANİYET SINAVI OLARAK ÖNÜMÜZDE DURUYOR"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşe Gürcan, İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımın durması ve kalıcı bir barışın sağlanmasının, adeta bir insaniyet sınavı olarak önlerinde durduğunun altını çizdi.  Ayşe Gürcan, konuşmasının devamında; Türkiye'nin, politikalarıyla ve bu politikaları icra eden kurumlarıyla dünyada sosyal devlet anlayışını en iyi şekilde temsil eden ülkeler arasında bulunduğunu belirtti. 

Okuyucu veya işaretleyici yardımı alan engelli YKS süresi uzadı mı? Engelli YKS süresi kaç dakika oldu? Okuyucu veya işaretleyici yardımı alan engelli YKS süresi uzadı mı?... Haberi Görüntüle

OTURUM SALI GÜNÜ DEVAM EDECEK

Kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, birleşimi, 14 Mayıs Salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere kapattı.

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading