Yandex Metrica

Türkiye düşmanı ABD'li Senatör Menendez’den skandal sözler: Türkiye arzu ettiğimiz seviyede bir NATO müttefiki değil

Türkiye düşmanı ABD'li Senatör Menendez’den skandal sözler: Türkiye arzu ettiğimiz seviyede bir NATO müttefiki değil

Türkiye karşıtı söylemleriyle gündemden düşmeyen ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Demokrat Bob Menendez, “Türkiye arzu ettiğimiz seviyede bir NATO müttefiki değil” diyerek, F-16 satışını onaylamadığını belirtti.

Gündem

05.02.2024, 01:58

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, F-16 savaş uçağı tedariki ve mevcut F-16 savaş uçaklarının bir kısmının modernize edilmesi dahil bazı konuları görüşmek amacıyla askeri bir heyetin ABD'ye gittiğini bildirdi.

Konu hakkında Air Force isimli haber sitesine açıklama yapan ve Türkiye karşıtı söylemleriyle çok sık gündeme gelen Demokrat Parti Senatörü Bob Menendez, Türkiye’ye F-16 satışını onaylamadığını söyledi.

Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına bir yenisi daha eklendi! Belediye başkanlığını kaybetti bürokraside koltuk verildi! CHP'li belediyelerde torpil furyasına... Haberi Görüntüle

“TÜRKİYE İSTEDİĞİMİZ GİBİ DAVRANMIYOR”

Menendez, “Gerçekten bir sorun var, bu bizim arzu ettiğimiz Türkiye değil. Türkiye, ilerleyebileceğimiz ve ona en gelişmiş savaş teçhizatından bazılarını verebileceğimiz şekilde davranan bir NATO müttefiki değil” dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant daraltma gündemde Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant... Haberi Görüntüle

TÜRK SİHA'LARINI DA HEDEF ALMIŞTI

ABD Savunma Bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Menendez, Türkiye'nin ürettiği silahlı insansız hava araçlarının barış ve insan hakları için büyük bir tehdit olduğunu söylemiş, “Türkiye'nin İHA ve SİHA programının ABD'nin ulusal güvenliğine etkileri araştırılsın.” diyerek ambargo çağrısında bulunmuştu.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

“TÜRKİYE İÇİN ÜRETİLEN UÇAKLAR YUNANİSTAN'A VERİLSİN” DEMİŞTİ

Menendez, Senato'ya sunduğu “ABD-Yunanistan savunma iş birliği” tasarısında, Türkiye için üretilen F-35 uçaklarının Atina yönetimine verilmesi önerisinde de bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading