Yandex Metrica

Türkiye'de sıcak hava ile ortaya çıktı! Aman dikkat! Adamı yataklık ediyor

Türkiye'de sıcak hava ile ortaya çıktı! Aman dikkat! Adamı yataklık ediyor

Türkiye'de sıcaklarla birlikte ortaya çıkan zehirli çıyanların zehri uzun süre vücutta durmasının felce neden oluyor. Vatandaşlar, yılanlardan yaka silkerken, son dönemlerde görülmeye başlayan çiyanlar ise yeni bir sorunu beraberinde getirdi.

Gündem

23.02.2024, 00:23

Mustafa Topaloğlu'nun dini nikahlı eşi ve 2 çocuğunun annesi Derya Topaloğlu geçtiğimiz günlerde çıyan sokması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Derya Topaloğlu'nun zamanında müdahale sayesinde ölümden döndüğü belirtildi.

Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniye ile görüştü Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan,... Haberi Görüntüle

TEDAVİ EDİLMEZSE FELÇ EDİYOR

Türkiye'de insanı öldüren bir çıyan zehrinin varlığı henüz bilinmiyor. Ancak çıyan sokmasının ardından tedavi uygulanmazsa, zehrin insanı felce kadar götürebilecek etkiler yarattığı biliniyor.

Bu nedenle özellikle çocuklar ve yaşlıların çıyan sokması durumunda acilen bir sağlık merkezine başvurması tavsiye ediliyor.

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

DAHA ÇOK SICAK BÖLGELERDE YAŞIYOR

Etçil olan bu canlılar kış aylarında çoğunlukla nemli, karanlık ve tenha olan yerlerde saklanmayı seviyor. Çiyanlar, yaz ve ilkbahar aylarında yumurtalarını oylukların ve nemli toprağın içerisinde bırakırken daha çok sıcak bölgelerde yaşıyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading