Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk milletine hakaret edip devleti tehdit etmişti! Cihan Kolivar adliyeye sevk edildi

Türk milletine hakaret edip devleti tehdit etmişti! Cihan Kolivar adliyeye sevk edildi

Son dakika haberleri... Katıldığı canlı yayında Türk milletine hakaret edip, devleti tehdit eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçundan gözaltına alınmıştı. Kolivar, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında skandal sözlere imza atmıştı. 

Balıkesir Gönen'de sırtlan mı var? Balıkesir'de sırtlan yaşıyor mu? Balıkesir Gönen'de sırtlan mı var? Balıkesir'de sırtlan yaşıyor mu? Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kolivar ‘Türk Milletini alenen aşağılama’ suçundan gözaltına alınmıştı. Kolivar, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e cevap: Mani olan CHP! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Bakan Özhaseki'den Özgür... Haberi Görüntüle

SENDİKA BAŞKANINDAN SKANDAL TEHDİT

Ekmek fiyatları Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası tarafından belirlenmesine rağmen hükümete tehdit gibi açıklamada bulunan Kolivar, "Elektrik ve doğalgazı ev tipi vermezlerse zam yapacağız" dedi.

Mayıs'ta doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz bitti mi? Mayıs'ta doğalgaz faturası kaç para fazla gelir? Mayıs'ta doğalgaz faturası gelecek mi? Bedava doğalgaz bitti mi? Mayıs'ta... Haberi Görüntüle

TÜRK MİLLETİNE HAKARET

Kolivar devleti tehdit etme densizliği dışında Türk halkına da hakaret etemekten imtina etmedi. "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" diyen Kolivar, İstanbul’da aralık ayı gelmeden 5 TL’ye satılan ekmeğin 7,5 TL’ye çıkabileceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading