Yandex Metrica

Sitede Ara

Turgay Güler'in sözleri muhalif medya tarafından operasyona dönüştürüldü

Turgay Güler'in sözleri muhalif medya tarafından operasyona dönüştürüldü

Gazeteci Turgay Güler'in elektrik projelerine karşı çıkan kişilere tepkisini göstermek için ironi yaptığı sözler muhalif medya tarafından operasyona dönüştürüldü.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Akşam yazarı Turgay Güler'in, Hakan Bayrakçı, Bedri Baykam ve Zafer Şahin ile birlikte konuk olduğu programda son zamanlarda doğal gaz ve elektrik faturalarına yapılan zamlar konuşuldu.

Devlet kurumlarının özelleştirmesiyle dev şirketlerin kontrolüne geçen elektrik şirketlerini eleştiren CHP destekçisi Bedri Baykam, fiyatların düşürülmesi için "alternatif yöntemler" izlenmesi gerektiğini savundu.

Zamlar hakkında yorum yapan Bedri Baykam, "Elektrik devletin kontrolünde daha insaflı dağıtılamaz mı, bu özelleştirmeler geri alınamaz mı?" ifadelerini kullandı.

Baykam'ın sözlerinin ardından Takvim Gazetesi'nin Ankara temsilcisi Zafer Şahin, "Allah aşkına nükleer yapmayalım, HES'leri yapmayalım, peki bu elektriği nasıl ucuzlatacağız?" diyerek karşılık verdi.

Gazeteci Turgay Güler ise Baykam'ın sözlerini tiye alarak, esprili bir dil kullanarak CHP'nin HES'ler ve nükleer santrallere itirazını hatırlattı.

Ancak Güler'in "Benim çözümüm var; topluma kuru fasulye dağıtılacak, herkes kendi gazını kendi üretecek" sözleri kısa sürede bağlamından koparılarak gündem oldu.

Muhalif medyada Güler'in yapmış olduğu espiriyi ciddi bir öneriymiş gibi sunularak bu sözler üzerinden iktidarı eleştirdi.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

GÜLER'DEN YANIT GECİKMEDİ

Gelişmelerin ardından Turgay Güler, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, "Nükleer enerji santraline, HES'lere, Termik Santrallere, Rüzgâr enerjisine karşı çıkanlara söylediğim sözü kahpece çarpıtanlara söylenecek tek şey ALÇAKSINIZ" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading