Yandex Metrica

TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tunceli Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tunceli'de seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tunceli Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tunceli'de seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Yerel seçimler kapsamında Tunceli'de binlerce vatandaş oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar oy oranlarını merak ederek araştırmaya başladı. Peki, 31 Mart 2024 Tunceli'de hangi parti önce, seçimi kim kazandı? 

Gündem

27.04.2024, 17:51

Tunceli oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından oy kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırmaya başladı. Türkiye genelinde 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilen oy verme işlemi Tunceli ile birlikte Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Kilis'te 07.00 ile 16.00 olarak belirlendi. Bu saatler arasında oy verme işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlar oy sayım işlemleriyle birlikte hangi adayın ne kadar oy aldığını merak ederek araştırmaya başladı. Peki, Tunceli'de seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı? Tunceli'de belediye başkanlığını kim kazandı? Tunceli'de 31 Mart seçimlerinde MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

31 MART 2024 TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI

Tunceli'de yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerde 31 Tunceli Belediye Başkanı kim oldu? Tunceli'de belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

TUNCELİ'DE SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Tunceli'de sandıkların % 100'ü açılırken DEM Parti'nin Belediye Başkan adayı Cevdet Konak yüzde 40.21 oranında oy alarak seçimi kazandı. CHP'nin adayı A. Mustafa Çelik yüzde 33.33 oranında oy aldı. AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu ise yüzde 13.34 oranında oy aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading