Yandex Metrica

Tunç Soyer ve BAL'lı arkadaşları İzmir'in sefasını sürüyor

Tunç Soyer ve BAL'lı arkadaşları İzmir'in sefasını sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in skandallarının biri bitiyor diğeri başlıyor. Yakın arkadaşlarını belediyeye dolduran Soyer, bu kişilere çift maaş veriyor.

Gündem

25.04.2024, 13:14

Belediyeye son olarak emekli doktor Arif Kutsi Güder'i transfer eden Tunç Soyer, bu kişiyi İZDENİZ Yönetim Kurulu'na atadı. Bu şekilde Güder, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çift maaş alan üçüncü kişi oldu. Arif Kutsi Güder'in Tunç Soyer'in yakın arkadaşı olduğu öğrenildi. Bu atama ile birlikte, her fırsatta "liyakat" naraları atan Soyer'in samimiyetsizliği bir kez daha ortaya çıktı.

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

"ELİMDE İŞ İÇİN BAŞVURAN 250 BİN KİŞİNİN CV'Sİ VAR" DEMİŞTİ

Daha önce, çeşitli toplantılarda "Elimde iş için başvuran 250 bin kişinin CV'si var" diyerek manipülasyon yapmaya ve oy kazanmaya çalışan Tunç Soyer, bir yandan bu söylemlerine devam ederken diğer yandan da belediye kadrolarını dost ve akrabalarıyla doldurmaya devam ediyor. Özellikle yönetici kadrolarına Bornova Anadolu Lisesi'nden (BAL) sınıf arkadaşlarını getiren Soyer, son olarak BAL'dan kendisiyle aynı dönemde mezun olan Dr. Arif Kutsi Güder'i Eşrefpaşa Belediye Hastanesi'ne transfer etti. Ancak bununla da yetinmedi.

İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! İstanbul trafiğinde ilginç görüntüler 'yok artık' dedirtti: Otoyola atla çıktı! Haberi Görüntüle

DENİZCİLİKLE İLGİSİ YOK AMA İZDENİZ'DE YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Arif Kutsi Güder'i Eşrefpaşa Belediye Hastanesi'ne transfer etmekle yetinmeyen Tunç Soyer, denizcilikle alakalı hiçbir geçmişi ve eğitimi olmamasına rağmen bu kişiyi bir de İZDENİZ yönetim kurulu üyesi yaparak Güder'e ikinci maaşı bağladı. İZDENİZ, hali hazırda yüzlerce milyon liralık gemi filosunu yönetiyor.

Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ÇİFT MAAŞ ALAN ÜÇÜNCÜ KİŞİ OLDU

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre, Güder'in İZDENİZ'e atanmasıyla birlikte BAL'dan Tunç Soyer ile aynı dönemde mezun olan üçüncü kişi belediyeden çift maaş almaya başladı.

Soyer, daha önce Eşrefpaşa Belediye Hastanesi Başhekim makamına sınıf arkadaşı Kadir Devrim Demirel'i atamış, bu kişiyi daha sonra hiçbir uzmanlığı olmamasına rağmen İzmir Metro A.Ş'ye yönetim kurulu üyesi yapmıştı.

Öte yandan Soyer, BAL'dan dönem arkadaşı olan pratisyen hekim Sertaç Dölek'i belediyede Toplum Sağlığı Dairesi Başkanlığı'na getirmişti. Soyer, Dölek'i yine uzmanlık alanıyla hiçbir ilgisi olmayan İZBETON şirketine Yönetim Kurulu Üyesi atayarak çifte maaşa bağlamış oldu.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

TUNÇ SOYER'İN DÖNEM ARKADAŞLARINDEN BELEDİYE YÖNETİMİNDE GÖREV ALANLAR

Ahmet Altan - Başkan Tunç Soyer'in danışmanı
Sertaç Dölek - Toplum Sağlığı Daire Başkanı ve İZBETON A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
Ercan Türkoğlu - İZENERJİ Yönetim Kurulu Başkanı (Etiyopya'dan transfer edildi)
Dr.Kadir Devrim Demirel - Eşrefpaşa Belediye Hastanesi Başhekimi ve İzmir Metro A.Ş. Murahhas Azası
Dr.Arif Kutsi Güder - Eşrefpaşa Belediye Hastanesi hekimi ve İZDENİZ Yönetim Kurulu Üyesi
Erdal Kemahlıoğlu - Ege Şehir Planlama A.Ş'de Yönetim Kurulu Üyesi
Şahin Beygu - Şirket Yönetim Kurulu Üyesi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading