Yandex Metrica

TSK'dan nefes kesen Kış Tatbikatı devam ediyor! 17 ülke katılıyor

TSK'dan nefes kesen Kış Tatbikatı devam ediyor! 17 ülke katılıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kars'ta düzenlediği 'Kış Tatbikatı-2023' devam ediyor. 17 ülkenin yer aldığı tatbikat Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı tatbikatı olma özelliğini taşıyor.

Gündem

02.02.2024, 22:48

Türk Silahlı Kuvvetleri 9. Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda düzenlenen "Kış Tatbikatı-2023" tüm hızıyla sürüyor.

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

CUMHURİYET TARİHİNİN EN GENİŞ KAPSAMLI TATBİKATI

17 ülkenin personelinin yer aldığı tatbikat Cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı tatbikatı olma özelliğini taşıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 18 dereceye kadar düştüğü kentte 1758 personelin katılımıyla yapılan tatbikatta, 43 değişik cins 651 araç, 23 değişik cins ve çapta 865 silah kullanılıyor.

23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! 23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! Haberi Görüntüle

2 ŞUBAT'TAKİ SEÇKİN GÖZLEMCİ GÜNÜ'NE HAZIRLANILIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerinin havan tevcih sistemi hakkında farklı ülkelerden katılan birliklere eğitim verdiği tatbikatta, Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli de Gürcistan, Özbekistan, Kosova ve Kazakistan birlikleriyle 30 Ocak Basın Günü ve 2 Şubat'taki Seçkin Gözlemci Günü'ne hazırlanıyor.

Tatbikata katılan helikopterlerin bakımını da yapan askeri personel, her koşulda hazır halde bekliyor.

Tatbikattan objektife yansıyanlar;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading