Yandex Metrica

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'dan ilk açıklama: 'Enflasyon ile mücadele güçlenecek'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'dan ilk açıklama: 'Enflasyon ile mücadele güçlenecek'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat da devir-teslim töreninde enflasyonla mücadele mesajı verdi. Bakan Bolat, "Aşırı fiyat artışlarını kaldırmaya odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Ticaret Bakanlığı'nda Ömer Bolat görevi törenle Mehmet Muş'tan devraldı. Törende konuşan Mehmet Muş, yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü Ticaret Bakanlığı görevini parlamentoda siyasi görev olarak devam ettireceğini belirterek, “Dün yayınlanan Resmi Gazete ile beraber resmi olarak bakanımıza görevi devrediyoruz. Burası güzel bir bakanlık." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanma olabilir! İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte... Haberi Görüntüle

"BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

Sözlerine devam eden Muş, "Önemli bir işlevi var ticari hayatın düzenlenmesinde. İki yıl dönemini yapısal değişiklikler yaptım. İçeride bakanımıza bakanlıkla alakalı yaptığımız çalışmalardan bahsettim. Sağ olsun hem MKYK’de hem de ekonomi işlerinde daha önce de Ömer bey ile çalıştık. Ben kendisinin bakan olarak atanmasından çok memnuniyet duydum. İçim çok rahat. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz Ruhsar Hanım’dan alarak belirli bir seviyeye getirdik, inşallah bakanımız da bizden alıp daha iyi bir seviyeye getirecektir” ifadelerini kullandı.

Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten çıkardı! Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten... Haberi Görüntüle

"FİYAT İSTİKRARI SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZ"

Ticaret Bakanlığına getirilen Ömer Bolat, düzenlenen törenle görevi Mehmet Muş'tan devraldı. Bakan Bolat, "Fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir, Türkiye Yüzyılı'nda halkımızın refahı için çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetlerinin hepsi çok başarılı hizmetlerde bulundular. 21 yılda dünyada eşi benzeri görülmemiş bir biçimde üst üste 17 seçim zaferi kazanılmasının ve aziz milletimizin seçim zaferlerini AK Parti ve Cumhur İttifakı’na vermesi ile bu gerçeği ortaya koymaktadır. Kıymetli milletvekillerimizle çalışacağız. 28’inci dönemde TBMM’de görev alan tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Onların yol göstermeleri ile birlikte yol alacağız.

İhracatımızın 36 milyar dolardan 21 yılda 255 milyar dolara yükselmesinde yapılan çalışmaların çok önemli katkısı var. Artık seçim bitti, şimdi TOBB, TİM, TESK, DEİK gibi kurumlarla birlikte inşallah birlikte çalışacağız. 41 yıllık iş hayatımda ekonominin çeşitli alanlarında çalışmalar yaptım. OSB'leri tanıyorum, inşallah bu alanlarda başarı çalışmalara imza atacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading