Yandex Metrica

Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan 'Dostlarımız' diye hitap ettiği CHP, DEVA ve İYİ Parti'ye mesaj

Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan 'Dostlarımız' diye hitap ettiği CHP, DEVA ve İYİ Parti'ye mesaj

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan, yayınladığı videoda, 'dostlarımız' diye hitap ettiği kesimlerle yaptığı iş birliğini anlattı. Kalkan propaganda videosunda, "Dostlarımız daha da öne çıktılar mücadelede etkili hale geldiler." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 18:34

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Duran Kalkan, yayımladığı videoda, siyasi kanatları HDP'nin ittifak ortaklarına mesaj göndererek, 'dostlarımız' dediği kesimlerle yaptığı iş birliğinden bahsetti.

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

"MÜCADELEMİZ DOSTLARIMIZLA ETKİLİ HALE GELDİ"

Kalkan, "Sürekli eylem halinde geçen bir yıldı diyebiliriz. Mücadelemiz dostlarımızla daha etkili hale geldi. Daha güçlü mücadele edilse, karşıtız diyen herkes biraz daha tutarlı olsaydı daha ağır darbe yerlerdi. Bazı güçler o tutarlılığı göstermediler." dedi.

23 Nisan'da borsa açık mı? Çocuk Bayramında Borsa İstanbul kapalı mı? 23 Nisan'da borsa açık mı? Çocuk Bayramında Borsa İstanbul kapalı... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE ÇAĞRI: İTTİFAK KONULARI GECİKMEMELİ

Cumhur İttifakı'nın daha fazla ömrünün uzamaması gerektiğinden bahseden Kalkan, "İttifak konuları daha fazla gecikmemeli. Mücadelesiz durduk yere çökmüyor iktidar. Demokratik devrimle bu düzeni yıkmak önemli. AK Parti ve MHP çöküşte. Bunu biz söylemiyoruz CHP de İYİ Parti de DEVA Partisi de söylüyor. 'Bizim gibi olsunlar' demiyoruz, herkes kendi rengini korusun. AK Parti-MHP ittifakını yıkalım." diye konuştu.

Konuşmasının bir kısmında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler toplantısında gösterdiği haritaya değinen terörist başı, "Erdoğan, BM'de gösterdiği haritayı yapmak istiyor. Şimdi herkes dikkatli olmalı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading