Yandex Metrica

Terör sevici Canan Kaftanoğlu’ndan yeni skandal! İstiklal’deki terör tedbirlerine ‘korku’ dedi! Ağzının payını aldı

Terör sevici Canan Kaftanoğlu’ndan yeni skandal! İstiklal’deki terör tedbirlerine ‘korku’ dedi! Ağzının payını aldı

Valiliğin İstiklal Caddesi'ndeki tedbir kararı CHP'li Canan Kaftancıoğlu hazmedemedi. Skandal paylaşımda bulunan Kaftancıoğlu Terör saldırı sonrası alınan tedbirleri "korku" olarak nitelendirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alçak terör saldırısı sonrasında; bölgede güvenlik, huzur ve asayişin korunması, mevcut yaya trafiği akışının hızlandırılması konularında alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı. Söz konusu karar CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu rahatsız etti. Terör saldırı sonrası alınan tedbirleri "korku" olarak lanse eden Kaftancıoğlu'na vatandaşlardan tepki gecikmedi. Teröre ve teröristlere verdiği destekle tanınan Kaftancıoğlu'nun geçtiğimiz yıllarda yaptığı paylaşımlar tekrar gündeme geldi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrasında İstiklal Caddesi'nde huzur ve asayişin korunması amacıyla alınması gereken önlemlere ilişkin bir "Genel Emir" yayınladı.

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN SKANDAL AÇIKLAMA 

Söz konusu açıklama CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu rahatsız etti. Tedbirlere ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kaftancıoğlu, "Eskiden Taksim Meydanı'nı abluka altına alırlardı. Nasıl bir korkuysa, Taksim bölgesini tümden kapatmışlar." ifadelerini kullandı.

Terör saldırı sonrası alınan tedbirleri "korku" olarak lanse eden Kaftancıoğlu'na vatandaşlardan tepki gecikmedi.

"İnsanların canını düşünmek, korumak ne zamandan beri korkaklık oldu canan hanım!"

"Patlasın daha iyi değil mi?! Siz gelirseniz her yeri açarsınız rahat iş görür sizinkiler..!"

"Bunu terörist savunucusu destekçisi siz mi söylüyorsunuz ! Türk milleti Allah'tan başka kimseden korkmaz sizin gibi pkk destekçilerinden hiç hemde..."

"Bir gün de devletten milletten yana tavır al. Diyeceğim de durdugunuz yeri bildiğimiz için çenemizi yormaya değmez"

"Evet korku diyebiliriz. Şerfsizler masum insanları öldürmesin diye korku! Malum, sizinkiler kandan besleniyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading