Yandex Metrica

Sitede Ara

Temel Karamollaoğlu 28 Şubat darbecilerine sahip çıktı: İçime sindiremiyorum

Temel Karamollaoğlu  28 Şubat darbecilerine sahip çıktı: İçime sindiremiyorum

CHP, İYİ Parti ve HDP ittifakıyla siyasi hayatına farklı bir yön veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu kez pes dedirten açıklamalarıyla gündemde. Karamollaoğlu, 28 Şubat'ın darbeci komutanlarına sahip çıktı, "Türk ordusunun üst seviyelerine gelmiş komutanlarının cezalandırılmasını içime sindiremiyorum" dedi. Saadet Partisi liderinin, siyaset yaptığı partinin kurucusu Necmettin Erbakan'a büyük eziyetler çektiren komutanlara desteği büyük tepki çekti.

Gündem

23.01.2024, 18:21

28 Şubat'ın en büyük mağdurlarından biri olan Necmettin Erbakan'ın kurduğu Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de şok edici açıklamalar yaptı. 28 Şubat'ın darbeci komutanlarına adeta sahip çıkan Karamollaoğlu, "Türk ordusunun üst seviyelerine gelmiş komutanlarının cezalandırılmasını içime sindiremiyorum" dedi.

Bakanlık son derece kararlı: IBAN kiralamaya hapis cezası verilecek! Bakanlık son derece kararlı: IBAN kiralamaya hapis cezası verilecek! Haberi Görüntüle

''BU NOKTAYA DÜŞMELERİNE GÖNLÜM RAZI DEĞİL''

Temel Karamollaoğlu'nun "Bir yerde rastladım, nerede olduğunu hatırlayamıyorum. 28 Şubat'la ilgili yatmış çıkmış bir albayın görüşleri vardı. Ben mesela şahsen ordunun en üst kademesinin bu noktaya düşmesine gönlüm razı değil.'' açıklamaları şaşkınlığa neden oldu. 

Gazeteci Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı: İlahi söyleyen küçük çocuğu hedef aldı Gazeteci Taceddin Kutay'ın 6 yaşındaki kızına çirkin saldırı: İlahi söyleyen... Haberi Görüntüle

TEMEL BEY 28 ŞUBATÇILARLA HELALLEŞMEK İSTİYORMUŞ!

Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 'helallaşme' çağrısını hatırlatan ifadeler kullanan Karamollaoğlu, ''Herkes kendi yönünden örnekler verirse helalleşmek mümkün. Ben diyorum ki helalleşmek bu noktada. Ben ordunun bu kademesine gelmiş insanların bu şekilde cezalandırılmasını, Türk ordusunun başındaki bu insanların, içime sindiremiyorum. 28 Şubat'la ilgili olarak söylüyorum bunu. Bizi rencide etti. Ben bu noktada, böyle bir tavrın içindeyim ben, bu helalleşme manasına mı gelir, gelmez mi ayrı bir konu. Hata varsa burada helallik dilemek toplumdaki iç barışın en kolay yönden sağlanması manasına gelir. " ifadelerini kullandı.

28 Şubat'çı paşaların eziyetlerinin en büyük mağdurlarından olan Necmettin Erbakan'ın kurduğu partide Genel Başkanlık yapan Karamollaoğlu'nun sözlerine tepki yağdı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading