Yandex Metrica

Taksim'deki bombalı saldırıda şüpheli kadının kaçış anı kamerada

İstanbul'da dün meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 vatandaş yaralandı. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama sonrası şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem

22.03.2024, 03:46

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün öğleden sonra bombalı saldırı gerçekleşti. Kalleş saldırıda 6 vatandaş hayatını kaybetti. 81 kişi ise yaralandı. Bombayı bırakan kişi dahil 46 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hain saldırının talimatının Kobani'den verildiğini söyledi.

Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk ışıklarıyla ortaya çıktı! Tokat'ta korkutan deprem geriye hasar bıraktı! Depremin izleri sabahın ilk... Haberi Görüntüle

BOMBAYI BIRAKIP KAÇIYOR

Öte yandan bombayı kadın teröristin bıraktığı tespit edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 16.13'te bir kadın caddedeki banka çanta bırakıyor. Şüpheli kadın, çantayı koyduktan sonra uzaklaşıyor.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Bir kaç dakika sonra ise patlama oluyor. Patlamanın şüphelisi kadının caddede hızlı uzaklaşırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam G20 Zirvesi için Endonezya'ya gitmeden önce havalimanında yaptığı açıklamada ''İlk incelemelere göre saldırıda "terör kokusu" olduğunu ifade etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk tespitler bir kadının rol oynadığını gösteriyor, kalleş saldırının failleri ortaya çıkarılacak" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading