Yandex Metrica

Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All Star'da hangi takım dokunulmazlığı aldı?

Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All Star'da hangi takım dokunulmazlığı aldı?

Survivor All Star 2024'ün bu haftasında, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti ve rekabet oldukça yoğundu. Mavi ve kırmızı takımlar, dokunulmazlık ödülünü ve aynı zamanda büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle sıkı bir mücadele içine girdiler. Her iki takım da son derece motive ve kararlıydı. Peki, Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All Star'da hangi takım dokunulmazlığı aldı?

Gündem

01.04.2024, 14:37

Survivor'da dokunulmazlık için sürmekte olan mücadelelerin ardından, yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu tamamladıktan sonra eleme adayını belirlemek için ada konseyine gittiler. Geçen hafta erkek yarışmacılar arasında bir eleme gerçekleşmişken, bu hafta ise kadınlar arasında bir eleme yapılacak. Peki, Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All Star'da hangi takım dokunulmazlığı aldı?

Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki:  Sahte çevreciler bizi anlayamaz! Demogoji yapmayın! Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e sert tepki: Sahte çevreciler... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR'DA HANGİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI ALDI?

Survivor'daki nefes kesen mücadeleler hız kesmeden devam ediyor. Bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda, mavi ve kırmızı takımlar parkurda yerlerini aldılar. Parkuru başarıyla geçerek sembolleri yerlerine atmayı hedefleyen takımlar, bu sayede puan kazanma şansı elde ettiler. İlk turda, 11-10'luk skorla Kırmızı takım öne geçmeyi başardı.

Son olarak bayrak mücadelesine giren iki takımın 8 yarışmacısı, nefes kesen bir yarış sergiledi. Dokunulmazlığı kazanan takım aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise KIRMIZI TAKIM oldu.

AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki: Kabul edilemez! AK Parti'den DEM Partililerin Atatürk ve Erdoğan'a yönelik hakaretine tepki:... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU 24 MART?

Survivor All Star 2024 yarışmasında dokunulmazlığı kaybeden mavi takım eleme adayı olarak Aysu'yu belirledi. Haftanın ikinci eleme adayı ise oy çokluğuyla Aysu oldu.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde haftanın ilk kadın eleme adayı kırmızı takımdan Aleyna olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading