Yandex Metrica

Süleyman Soylu terörle mücadeleyi anlatırken CHP'li vekiller güldü: Orada evlatlarımız şehit veriliyor, sen gülüyorsun

Süleyman Soylu terörle mücadeleyi anlatırken CHP'li vekiller güldü: Orada evlatlarımız şehit veriliyor, sen gülüyorsun

TBMM'de terörle mücadeleye dair bilgilendirmede bulunan Süleyman Soylu, bu sırada gülen CHP'li Engin Özkoç'a 'Orada evlatlarımız şehit veriliyor, sen gevrek gevrek gülüyorsun' şeklinde tepki gösterdi.

Gündem

01.04.2024, 09:51

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda terörle mücadeledeki gelişmeleri anlatırken CHP sıralarında gülüşmeler başladı. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Soylu'nun anlattıkları karşısında gülmeye başladı.

Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak Irak'tan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya... Haberi Görüntüle

'ORADA ŞEHİT VERİYORUZ GEVREK GEVREK GÜLÜYORSUN'

CHP'deki gülüşmeler üzere Bakan Soylu, Özkoç'a şu sözlerle tepki gösterdi:

"Ben gülmüyorum beyfendi... Ben terörle mücadele yapıyorum. Sürekli oradan gülmeyin. El sallama, parmak sallama. Orada biz şehit veriyoruz.. Orada evlatlarımız şehit veriliyor, sen gevrek gevrek gülüyorsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

'PKK'YA HER EVDEN OY İSTEDİNİZ'

PKK'ya her evden bir oy istediniz! Unuttuğumuzu mu sanıyorsunuz. Her evden bir oy istediniz! Sizin genel başkanınız istedi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading