Yandex Metrica

Sosyal medyada neden TT oldu?

Sosyal medyada neden TT oldu?

Genç muhabirlerden Rojda Altıntaş'ın kim olduğu son zamanlarda merak ediliyor. Zaman zaman ekranlara da çıkan Rojda Altıntaş'ın kim olduğu merak ediliyor. 

Gündem

18.05.2024, 22:37

Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Rojda Altıntaş'ın kim olduğu arama motorlarına oldukç fazla sorulmaya başandı. Sosyal medyada da TT olan Rojda Altıntaş kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında olacak.

Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi yakalandı Zehir tacirlerine büyük darbe! NARKOÇELİK ile 20 ilde 366 kişi... Haberi Görüntüle

ROJDA ALTINTAŞ KİMDİR?

Rojda Altıntaş Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri olarak görev yapıyor. Pek çok haber imza atan Rojda Altıntaş'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu.

Rojda Altıntaş 2018 yılında İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde Görsel ve İşitsel Medya Yapımcılığı bölümünden mezun olmuştur. 

İstanbul Beykent Üniversitesi'nde Yeni Medya alanında Yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Rojda Altıntaş gazeteci olarak çalışmalarına devam ediyor. Mesleğe Hürriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak başladı. 

Ardından V5, Demirören Haber Ajansı ve TV100 gibi kanallarda görev yapmaya başlayan Rojda Altıntaş haberleri ile dikkat çekmeyi  başardı. 

Rojda Altıntaş sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanıyor. Instagram'da ise 11 binden fazla, Twitter'da ise 5 binden fazla takipçisi vardır. 

Instagram'da @rojdaaltintas adlı hesapla paylaşımlarına devam ediyor. 

Rojda Altıntaş kimdir.jpg

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading