Yandex Metrica

Son dakika: Valilik rakamlarla açıkladı: 1 hafta içinde 17.116 düzensiz göçmen...

Son dakika: Valilik rakamlarla açıkladı: 1 hafta içinde 17.116 düzensiz göçmen...

Son dakika... İstanbul Valiliği son bir hafta içinde 17.116 düzensiz göçmenin yakalanıp sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:16

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde;

İstanbul’da düzensiz göçle mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 

Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor' Son dakika... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'Netanyahu iktidarda kalabilmek için... Haberi Görüntüle

17.116 DÜZENSİZ GÖÇMEN SINIR DIŞI EDİLECEK

Son bir hafta içinde güvenlik güçlerimizce ilimizde yakalanan 17.116 düzensiz göçmen, sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğümüze teslim edildi. 

16 Nisan dolar ne kadar? Gram altın, euro kaç para oldu? 16 Nisan dolar ne kadar? Gram altın, euro kaç para... Haberi Görüntüle

377 GÖÇMEN ÜLKESİNE GERİ GÖNDERİLDİ

Diğer illerdeki Geri Gönderme Merkezlerine sevk edilen ve sınırdışı işlemleri tamamlanan, Afganistan uyruklu 377 düzensiz göçmen, dün gece saatlerinde ülkelerine geri gönderildi. 

Düzensiz göçmenlerin sınırdışı edilmesi çalışmaları kapsamında, işlemleri tamamlanan 183 düzensiz göçmenin, İstanbul Havalimanından bu gece ülkelerine geri gönderilmesi planlanmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading