Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika! Ünlü iş adamı Nazmi Arıkan ve şoförü öldürüldü! Fen Bilimleri Koleji'nin kurucusuydu

Son dakika! Ünlü iş adamı Nazmi Arıkan ve şoförü öldürüldü! Fen Bilimleri Koleji'nin kurucusuydu

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker, Çanakkale'deki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Gündem

10.02.2024, 09:29

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu iş adamı Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyündeki çiftlik evuinde ölü bulundu. Bölgede küçükbaş ve büyükbaş hayvan çiftliği bulunan Nazmi Arıkan'dan haber alamayan çalışanları çiftlik evine gitti. Arıkan ve şoförü Eker'in cansız bedenlerini bulan çalışanlar, durumu derhal jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma olay yeri inceleme ve 112 Acil Sağlık ekipleri, Arıkan ile Eker'in bıçaklanarak cinayete kurban gittiğini tespit etti. Nazmi Arıkan ve Şerif Eker'in cesetleri, otopsi için Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Patiswiss şirketi kimin? Patiswiss ne kadar vergi ödüyor 2024? Haberi Görüntüle

TARIM ARAZİLERİ ALMIŞ

Köy Muhtarı Ali Yıldırım, 10 yıldır bölgede bazı tarım arazilerini satın alan Arıkan'ın çevrede sevilen birisi olduğunu söyledi. Arıkan'ın insanlara, köye çok faydasının dokunduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu: "Çok üzüldük, böyle bir olayı kesinlikle beklemiyorduk. Hepimiz şoktayız şu anda. Bıçaklanarak Nazmi hoca ve yanındaki şoförü katledilmiş. Olay gece saatlerinde olmuş. Nazmi hocanın gece 24.00'e kadar telefon görüşmeleri varmış. Gündüz çiftlik çalışanları Nazmi hocanın öğlen 12.00'ye kadar dışarı çıkmadığını fark edince gidip bakıyorlar. Baktıklarında o kötü manzarayla karşılaşıyorlar. İkisini de yerde yatar vaziyette görüyorlar."

Jandarma, fail ya da faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading