Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Rusya'dan kritik G20 açıklaması! 'Türkiye ile ortak gaz girişimini duyuracağız'

Son dakika: Rusya'dan kritik G20 açıklaması! 'Türkiye ile ortak gaz girişimini duyuracağız'

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, G20 Liderler Zirvesi'nde Türkiye ile gaz işbirliğini artırmaya yönelik yeni girişimin duyurulacağı bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın sonraki hafta Endonezya'da yapılacak olan G20 lierlerinin bir araya geleceği toplantıda Türkiye ile gaz işbirliği ve tahıl ihracatı ile ilgili bir dizi girişimi duyuracağı belirtildi. 

Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara Gülatan itiraz etti Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı! Rapor tarihlerinde uyuşmazlık çıktı! Dilara... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İLE ORTAK BİR DİZİ GİRİŞİM AÇIKLANACAK 

Yapılan açıklamada, "Türkiye ile gaz iş birliğini artırmak (ve) büyük miktarda tahıl ve gübre sevkiyatı düzenlemek de dahil olmak üzere bir dizi özel girişim planlanıyor" ifadelerine yer verildi. 

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE GAZ MERKEZİ KURALIM DEMİŞTİ

Diğer yandan zirveye katılmayacak olan Putin daha önce Türkiye'de gazın Avrupa pazarına satılabileceği bir 'gaz merkezi' oluşturma fikrini önermişti.

Renault Duster üretim yeri neresi olacak, Bursa mı? Renault Duster kaç para, özellikleri ne? Renault Duster üretim yeri neresi olacak, Bursa mı? Renault Duster... Haberi Görüntüle

PUTİN SANAL OLARAK KATILABİLİR  

Putin'in G20 Liderler Zirvesi'ne katılmasının yasaklanması tartışılırken, Rus ve ev sahibi olan Endonezyalı yetkililer Perşembe günü yapılacak zirveye Putin'in şahsen gitmeyeceğini fakat sanal olarak katılabileceğini belirtti. Putin yerine zirveye Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov gelecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading