Yandex Metrica

Son dakika: Putin'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 'Çekilsek bile Türkiye'ye sevkiyat devam edecek'

Son dakika: Putin'den tahıl sevkiyatı açıklaması! 'Çekilsek bile Türkiye'ye sevkiyat devam edecek'

Rusya Devlet Başkanı Putin tahıl koridorunun devam etmesi için şartlarını açıkladı. Putin yaptığı açıklamada Ukrayna'dan garanti aldıklarını ve anlaşma sonlansa bile Türkiye'ye yapılacak sevkiyatı engellemeyeceklerini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:01

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, tahıl koridorunun devam edeceğini belirterek şartlarını açıkladı. Ukrayna'dan saldırılarının tekrar yaşanmayacağına dair güvence aldıklarını belirten Putin, Türkiye'ye her halükarda tahıl sevkiyatının devam edeceğini belirtti. 

Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen soruya yanıt Taksim'de 1 Mayıs kutlaması yapılacak mı? Vali Gül'den merak edilen... Haberi Görüntüle

'ÇEKİLSEK BİLE TÜRKİYE'YE SEVKİYAT DEVAM EDECEK'

Putin açıklamasında, "Ukrayna'nın Karadeniz'deki saldırılarının tekrarlanmayacağının garantisini talep ettik. Çekilsek bile Ukrayna'nın Türkiye'ye yapılacak tahıl sevkiyatını engellemeyeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı! Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN'IN ÇABASI SEBEBİYLE ENGELLEMEYECEĞİZ'

Diğer yandan Putin, "Rusya, Ukrayna’dan Türkiye’ye tahıl tedarikini, tarafsızlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoksul ülkeler için verdiği çaba nedeniyle gelecekte de engellemeyecek." sözlerini kaydetti. 

Sözlerine devam eden Putin "Rusya, Ukrayna tarafından verilen garantilerin ihlal edilmesi durumunda (tahıl) anlaşmadan çekilme hakkını kendisinde saklı tutuyor." diye konuştu. 

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı konuşmada Rusya ile anlaşıldığını ve sevkiyatın devam edeceğini duyurmuştu. 

Erdoğan açıklamasında, "Rusya Savunma Bakanı Sayın Şoygu, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar'ı arayarak bugün saat 12.00'den itibaren tahıl sevkiyatının planlandığı gibi devam edeceğini bildirdi." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading