Yandex Metrica

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı!

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı!

Burdur'da kadın kılığına giren bir kişi okul çevresinde şüpheli hareketleri nedeniyle velilerin dikkatinden kaçmadı. Polis ekiplerine ihbar eden veliler şahsın erkek olduğunu öğrenince neye uğrasdığını şaşırdı. Burdur Valisi ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

03.05.2024, 08:55

Burdur'da bir kişi kadın kılığına girerek okul çevresinde dolaşmaya başladı. Şüpheli hareketlerde bulunan şahıs velilerin dikkatinden kaçmayınca sosyal medya hesabından bir kullanıcı, "kadın kılığına girip okul çıkışı çocukların yanına gidip çocukları dikizliyormuş, dikkat edelim" dedi. 

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

O paylaşım sonrasında ise Burdur İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 

Yapılan çalışmalar kapsamında ise şahsın H.Ç isminde bir kişi olduğu ve gözaltın alındığı öğrenildi. 

Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce açıldı Bugün 23 Nisan! Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl önce... Haberi Görüntüle

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Emniyet sorgusunda psikolojik sorunları olduğu ve İl Sağlık Müdürülüğü'nce 20 Nisan'da Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de: 'Mesnetsiz iddiaların bir karşılığı yoktur' Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de:... Haberi Görüntüle

KADINLARLA NAMAZ KILMIŞ

Ayrıca H.Ç'nin geçen yıl ramazan ayında yine kadın kılığına girerek teravih namazına katıldığı öğrenildi. 

Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Doğukan Dudaroğlu kimdir? Doğukan Dudaroğlu ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Burdur Valisi ise konuyla iligli bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamaya göre ise, "Şahıs görevlilerimiz tarafından yakalanmış. Yapılan görüşmede psikolojik rahatsızlığı olduğu değerlendirilmesi üzerine gerekli tedavi işlemleri için İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek hastaneye yatışı sağlanmıştır." yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading