Yandex Metrica

Son dakika... MSB: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı!

Son dakika... MSB: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu.     

Gündem

31.03.2024, 23:38

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, 6 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

1 ASKER ŞEHİT OLDU, 4 ASKER YARALANDI 

MSB'den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

Yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

​​​​​Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading