Yandex Metrica

Son dakika: Mahir Ünal grup başkanvekilliği görevinden affını talep etti

Son dakika: Mahir Ünal grup başkanvekilliği görevinden affını talep etti

Son dakika haberleri... Mahir Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Grup Başkanvekilliğinden affını talep ettiğini açıkladı. Son dakika haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, AK Parti Grup Başkanvekili oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:00

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görevinden affını talep ettiğini duyurdu.

Ünal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün itibarıyla Grup Başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte'den ortak basın toplantısı Haberi Görüntüle

YERİNE ÖZLEM ZENGİN ATANDI

Mahir Ünal'dan boşalan grup başkanvekilliği görevine Özlem Zengin atandı.

20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek 20 yılda boşanmalar arttı, evlilikler azaldı! Rakamlar hayrete düşürecek Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'E TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünal, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraş Kitap Fuarı'ndaki bir kültürel etkinlikte yaptığım konuşmama ilişkin dile getirilen her fikir ve siyasi eleştiri kabulümdür. Fakat gerekli açıklamalarda bulunmama rağmen Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık hakaret, düşmanlık ve nefret içeren iftiralarını şiddetle reddediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading