Yandex Metrica

Son dakika! Karadeniz'de korkutan deprem!

Son dakika! Karadeniz'de korkutan deprem!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi tarafından 4.5 olarak açıklanırken AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 19:07

Karadeniz'de Zolgundak açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve çevresinde de hissedildi.

İlk belirlemelere göre depremin merkez üssü Zonguldak açıkları.

Deprem Adapazarı -Düzce arasında da hissedildi.

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Deprem ile ilgili açıklama yapan AFAD, "Karadeniz'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında saat 20.38'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." ifadeleri kullanıldı.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Karadeniz'de meydana gelen deprem ile ilgili Kandilli Rasathanesi bir paylaşımda bulundu. Kandilli'ye depremin büyüklüğü 4.5.

İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son depremlerin listesi şöyle:

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Karadeniz'de meydana gelen depremle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Vali Yerlikaya, "Karadeniz, Zonguldak, Ereğli merkezli AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul'umuzda da hissedildi. İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

ZONGULDAK VALİSİ TUTULMAZ: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Zonguldak Ereğli merkezli, AFAD verilerine göre 4,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısıyla ilimizde ve Sakarya Gaz Sahası'nda herhangi bir olumsuz durum yoktur." dedi.

Kent merkezinde taksicilik yapan İbrahim Yıldız da durakta aracın içinde beklerken depremi hissettiğini, kısa sürede geçtiğini söyledi.

Bu arada, deprem Zonguldak'ın yanı sıra Bartın ve Karabük'te de hafif şekilde hissedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading