Yandex Metrica

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG’li teröristlere karşı operasyonlarına devam ediyor. Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.    

Gündem

29.04.2024, 19:52

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG’li teröristlere karşı operasyonlarına etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. 

Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verilirken konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi.

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada ''Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.'' ifadelerine yer verildi.

2024/1. Dönem Bekçi alımı şartları neler? 1. Dönem Bekçi alımı başladımı, son tarih ne zaman? 2024/1. Dönem Bekçi alımı şartları neler? 1. Dönem Bekçi alımı... Haberi Görüntüle

MÜCADELEYE DEVAM MESAJI

Açıklamanın devamında ''Her nerede olursa olsun terör örgütleriyle mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!'' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading