Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu

Son dakika! İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar durduruldu

Son dakika haberleri... İstanbul Havalimanı'nda yoğun kar yağışı nedeniyle iniş ve kalkışlar saat 18.00'a kadar durduruldu.

Gündem

23.01.2024, 18:42

İstanbul'da Cuma akşamından itibaren başlayan ve etkisini gösteren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönden etkilemeye devam ediyor. 

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha... Haberi Görüntüle

UÇUŞLAR DURDURULDU

İstanbul'da etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda iniş ve kalkışlar 18.00'a kadar durduruldu. Havalimanına iniş yapmak için havada tur atan ve yakıt kritiğine giren Türk Hava Yolları'nın (THY) 16 uçağı başka havalimanlarına yönlendirildi.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

PİST TEMİZLENECEK

Yerde bekleyen uçaklar motor kapatırken, pist temizlenene kadar operasyonlara ara verildi. Hava durumunun gidişatına göre uçakların başka pistlere indirilmesi de söz konusu olabilir. İstanbul'da dün başlayan yoğun kar yağışının çarşamba sabahına kadar sürmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading