Yandex Metrica

Son dakika: Fuat Oktay'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar

Son dakika: Fuat Oktay'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, muhalefetin çıkardığı Atatürk Havalimanı tartışmalarına ilişkin "Biz; uzay çalışmaları, veri madenciliği, 10 Unicorn hedefi diyoruz, muhalefet hala kafa olarak ilk çağda yaşıyor. " açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Atatürk Havalimanı'na millet bahçesi üzerinden muhalefetin eleştrilerine yanıt verdi.

Bu zihniyeti 'Muhalefet kafa olarak ilk çağda yaşıyor' şeklinde tanımlayan Oktay konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Biz; uzay çalışmaları, veri madenciliği, 10 Unicorn hedefi diyoruz, muhalefet hala kafa olarak ilk çağda yaşıyor. Atatürk Havalimanı yeri, bir yeşil koridora dönüştürülüp milletin kullanımına sunulacak diye yaygara kopartıyorlar. Ülkenin gündemini değiştirmeye çalışıyorlar."

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

"KIBRIS TÜRKLERİ YOKMUŞ GİBİ DAVRANILMASI İBRET VERİCİ BİR DURUMDUR"

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in ABD Kongresi'nde alkışlanmasına da değinen Oktay, "Müttefik dediğimiz ABD Kongresi'nde Türkiye ve KKTC ile ilgili sergilenen tiyatroyu izlediniz. Ada'da sanki Kıbrıs Türkleri yokmuş gibi davranılması ibret verici bir durumdur." ifadesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading