Yandex Metrica

Son dakika: Eyüp Sultan'da İETT ile tramvay çarpıştı! Vali Yerlikaya acı bilançoyu duyurdu

Son dakika: Eyüp Sultan'da İETT ile tramvay çarpıştı! Vali Yerlikaya acı bilançoyu duyurdu

Eyüp Sultan'da meydana gelen kazada tramvay ve İETT otobüsü çarpıştı. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilirken kazada 33 vatandaş yaralandı.

Gündem

26.04.2024, 15:32

Son dakika haberleri... Eyüpsultan'da tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. Alibeyköy'de meydana gelen kazanın ardından, olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Bu sabah Alibeyköy Tramvay Durağı’nda meydana gelen trafik kazasında maalesef 33 hemşehrimiz yaralandı. Tedavileri devam eden hemşehrilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Haberi Görüntüle

ALKOL VE UYUŞTURUCU TESTİ TEMİZ ÇIKTI

Alibeyköy’de yaşanan kazayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturmada otobüs şoförünün alkol ve uyuşturucu testinin temiz çıktığı, vatmanın ise test işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

İETT otobüsünde sıkışan 1 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.  Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı. 

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Cibali-Üniversite istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Olay yerine gelen vinç ve çekici ile İETT otobüsünün kaldırılma çalışması ise sürüyor. Otobüsten gelen yoğun yakıt sızıntısı nedeniyle itfaiye alana köpüklü su sıktı.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

'BİZ KULÜBEDEN ZOR ÇIKTIK'

Çarpmanın etkisiyle güvenlik kulübesinin devrilmesi ve içinden otopark görevlisinin aniden dışarı çıkması görüntüye yansıdı.

Otopark görevlisi Selahattin Şahin, basın mensuplarına, tramvayın otobüsü ortadan ikiye böldüğünü gördüğünü söyledi.

Kaza sırasında kulübede olduklarını ve kendi canlarını zor kurtardıklarını ifade eden Şahin, "Biz kulübeden zor çıktık. Allah bizi korudu." diye konuştu

Olay yerinden ilk görüntüler;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading