Yandex Metrica

Son dakika: Depremde yıkılan İsias Otel'in sahipleri ve yöneticileri tutuklandı!

Son dakika: Depremde yıkılan İsias Otel'in sahipleri ve yöneticileri tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman'da yıkılan İsias Otel'in sahipleri ve yöneticileri Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt cezaevine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otel'in sahipleri ve yöneticileri Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt'un tutuklandığı bildirildi.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli korkunç depremlerle birlikte Adıyaman'da bulunan 10 katlı İsias Otel çökmüş, yaklaşık 100 kişi göçük altında kaldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) gelen öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerden oluşan 35 kişi ile 30 tur rehberinin hayatını kaybettiği otel ile ilgili Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir? Rönesans kaç lot talep-emir yeterli olur? Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir? Rönesans kaç lot... Haberi Görüntüle

6 KİŞİDEN 3'Ü TUTUKLANDI

Olayla ilgili otel sorumluları Ulviye Bozkurt, Şule Özbek, Efe Bozkurt, Ahmet Bozkurt, Mehmet Fatih Bozkurt ve Efe Bozkurt Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan 2'si kadın toplam 6 kişi, Adıyaman Adliyesi'ne sevk edildi.

İsias Otelin sahipleri ve yöneticileri Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading