Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Hatay'da

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Hatay'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün deprem bölgesine geldi. Depremzedelerle bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli, asrın felaketi sonrası çalışmaları inceledi.

Gündem

19.03.2024, 09:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, depremin vurduğu Hatay'a geldi.

Antakya'da incelemelerde bulunan Erdoğan ve Bahçeli'ye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın ele geçirildi İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın... Haberi Görüntüle

ARAMA KURTARMA EKİPLERİYLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerle tek tek görüşen iki lider, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan ve Bahçeli arama kurtarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurtdışından gelen arama kurtarma ekipleriyle tek tek görüşerek teşekkür etti. 

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

AFAD MERKEZİNDE KANAAT ÖNDERLERİ MUHTARLAR VE ODA BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere gittiği Hatay'da, AFAD merkezinde kanaat önderleri, muhtarlar ve oda başkanları ile toplantı gerçekleştirecek.

Bölgede arama kurtarma ekipleri ile konuşan Erdoğan yetkililerden de bilgi aldı.

Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A BİRÇOK SİYASİ İSİM EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de eşlik ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading