Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçikle bayramlaştı: Sınır ve ötesindeki tüm teröristler yok edilecek

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçikle bayramlaştı: Sınır ve ötesindeki tüm teröristler yok edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçikle bayramlaştı. Erdoğan mesajında, "Sınır ve ötesindeki mücadele aynı şekilde devam edecek. Teröristler yok edilecek." dedi.

Gündem

22.04.2024, 17:07

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerimizle bir araya gelerek onlarla bayramlaştı.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN MEHMETÇİĞE MESAJ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Mehmetçiklerle buluşmasında telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak Mehmetçiklerle görüştürdü.

Telefonda Mehmetçiklerimizin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tüm Komuta Kademesi'ndeki kardeşlerime, Mehmetçiklerimize özellikle en kalbî duygularla selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum ve Ramazan Bayramı'nın tüm milletimize hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum." dedi.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER YOK EDİLECEK

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Ve bizler gerek Mehmetçiklerimiz, gerek Komuta Kademesi hepsiyle teröristleri inşallah bundan sonra da bugüne kadar olduğu gibi yok edeceklerine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Haberi Görüntüle

SINIR VE ÖTESİNDE DURMAK YOK

"Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." diyen Erdoğan, "Tekrar bayramınızı tebrik ediyor ve en kısa zamanda buluşmak üzere sizleri Allah'a emanet ediyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading