Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz'

Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz'

Milli Savunma Bakanı Güler, Irak'la ortak harekat merkezi kurulması, Türkiye-Yunanistan Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı ve ABD'den F-16 savaş uçaklarının alımına ilişkin soruları cevapladı.

Gündem

03.05.2024, 15:20

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda basın mensuplarının sorularına cevap veren Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ile ortak harekat merkezi kurulmasına ilişkin soruyu "Daha çalışacağız. Onlarla beraber ortak çalışacağız, neler yapabiliriz diye. Ondan sonra ortak harekat merkezinin sorumlulukları belli olacak. Şimdi sadece kurulma konusunda iki taraf da ortak karar aldı." şeklinde cevapladı.

Son dakika: Terörün kökü kazınacak! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Son dakika: Terörün kökü kazınacak! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 32... Haberi Görüntüle

F-16 SORUSUNA CEVAP

ABD'den F-16 savaş uçaklarının alımına ilişkin sorulan soruyu da cevaplayan Güler,  "Konuşuyoruz. Yakında her şeyle ilgili neredeyiz, bütün hepsini öğreneceksiniz. Çalışıyoruz." dedi.

Bakan Güler, Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşen Türkiye-Yunanistan Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'na ilişkin ise "Heyet dönünce öğreneceğiz ama olumlu. Karşılıklı iyi niyetle yürütülüyor." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading