Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet gerilini herkese adil şekilde dağıtacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Burdur mitinglerinde halka seslendi. Erdoğan, "Devletimizin imkanları büyüdükçe, geliri arttıkça, omuzlarındaki yük biraz daha azaldıkça ortaya çıkan kaynağı herkese adil şekilde dağıtacağız" şeklinde konuştu.

Gündem

31.03.2024, 05:11

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Burdur mitinglerinde halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sevgili Burdurlular, kıymetli hanımefendiler, değerli gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Burdur'u yürekten selamlıyorum. Mehmet Akif'in mebusluğunu yaptığı Burdur'da bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Burdur'a kalbimizi verdik. Sordum, meydanda ne kadar kardeşimiz var, dediler ki, 40 bin. Maşallah bu ne coşku, bu ne aşk? Coşkunuz sandıklara dolsun. 

Burdur, Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 52.6, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 56 oy oranı ile destek verdi. Şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde yeni bir sınav daha var. 31 Mart'ta yerel yöneticilerimizi belirleyeceğiz. Seçimlere 10 gün kaldı. Bundan 10 gün sonra sandık bir kez daha önümüze gelecek. Bu sefer yerelde kimler ve hangi zihniyet tarafından idare edileceğinizin tercihini yapacaksınız. İnanıyorum ki 31 Mart'ta Burdur eser ve hizmet siyasetinden yana tavır alacak. Hazır mıyız? Bütün misafirlerimize Bucak'ın salebini ikram ediyoruz.

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE İSTİKRAR ADASI OLARAK YÜKSELİYOR

Avrupa'nın birçok ülkesinde endişe hakim. Yarın krizin nerede patlak vereceğini kimse bilmiyor. Tüm bu çatışmaların ortasında Türkiye istikrar adası olarak yükselmektedir. Esnafımız her sabah dükkanını gönül huzuruyla açıyor. Sanayicimiz, tüccarımız, iş dünyamız, turizmcimiz geleceğine umutla bakıyor. Bunların ne kadar büyük bir nimet olduğunu etrafımıza baktığımızda bir kez daha görüyoruz. Dünyanın her ülkesi gibi bizim de sıkıntılarımız, zorluklarımız var.

İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da yeni gelişme! İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da... Haberi Görüntüle

ENFLASYON TEK HANEYE DÜŞECEK

Bölgemizdeki çatışmalardan bizler de etkileniyoruz. Avrupa ve Amerika dahil pek çok yerde son 60-70 yılın zirvesine çıkan enflasyon herkes gibi bizi de zorluyor. Biz depremlerin yol açtığı güçlüklerle de mücadele ediyoruz. Depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Ekonomik maliyeti 104 milyar dolar olan depremin ekonomimizde oluşturduğu baskı devam ediyor.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERDEN GELEN SERZENİŞLERE KULAKLARIMIZI TIKAMIYORUZ

Özellikle emeklilerden gelen serzenişlere kulaklarımızı tıkamıyoruz. Emeklilerin yükünü hafifletmeye çalıştık. Emeklilerimizin bayram ikramiyekerini nisanın ilk haftası hesaplara yatırıyoruz.

Asıl amacımız kalıcı refah artışını sağlamaktır. Amacımız enflasyonu tek haneli rakamlara indirmektir. Bunu daha önce nasıl yaptıysak yine yapacağız. Sizlerden biraz daha sabır biraz daha dayanışma bekliyorum.

Burdur bunların boş vaatlerine kanmasın. Deste deste dolar balyalarını siz de izlediniz. Her televizyona çıkan başka bir açıklama yapıyor. Hepsi ayrı telden çalıyor.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

"DARBE ŞAKŞAKÇILIĞINI BIRAKSIN GÖREVİNİ YAPSIN"

Meşhur hesap uzmanın ortalıkta esamesi yok. Hiç kimse sağa sola saldırırak bu rezaletten kendisini kurtaramaz.  Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştiremez. Bu paraların kimden alındığı açıklanmak zorundadır.

CHP'nin DEM'den transfer ettiği adayların birisi akla ziyan açıklamalar yapıyor. Özgür efendi garip darbe açıklamaları yapıyor. Darbecilerinden kendisine milli yeksan edildğine dair telefon gelecekmiş bu da gençler yapıyor diye sevinecekmiş.

Özgür Efendi bıraksın bu darbe şakşakçılığını... Yanına büyükşehir belediye başkanını da alsın milletten özür dilesin.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading