Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu açıkladı! Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakma eylemi iptal

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu açıkladı! Norveç'te Kur'an-ı Kerim yakma eylemi iptal

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin uyarısı neticesinde Norveç'in Kur'an-ı Kerim yakılmasına verdiği izni iptal ettiğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Avrupa'daki İslam düşmanlığı devam ediyor. isveç, Hollanda ve Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan alçak saldırının ardından Norveç'te de benzer bir eylemin yapılacağı öğrenildi.

Norveç’te yarın Kur’an-ı Kerim’e karşı saldırı içeren bir eylem gerçekleştirileceğinin öğrenilmesi üzerine Norveç’in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

KUR'AN YAKMA EYLEMİ İPTAL

7. Tematik Kış Kampları etkinliğinde konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Norveç’te yarın kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı saldırı içeren bir eylem gerçekleştirileceğinin öğrenilmesi üzerine Norveç’in Ankara Büyükelçisi'ni bakanlığımıza çağırdık. Verdikleri izni iptal ettiler.'' açıklamasında bulundu.

Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Haberi Görüntüle

NORVEÇ'İN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ DIŞİŞLERİ'NE ÇAĞRILDI

Norveç'te yarın Kur'an-ı Kerim'e karşı saldırı içeren bir eylem gerçekleştirileceği öğrenildi. Bunun üzerine Norveç'in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Büyükelçi'ye, Norveç'in açıkça nefret suçu niteliğindeki söz konusu provokatif eylemin engellenmemesi yönündeki yaklaşımı en güçlü şekilde kınadığımız ve bu tutumun kabul edilemez olduğu iletilerek, bu eyleme izin verilmemesinin beklendiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading