Yandex Metrica

DOLAR

32.34

%-0 expand_less

EURO

34.89

%0.21 expand_less

ALTIN

2393.40

%0 expand_less

BIST

10272.67

%0.63 expand_less

BTC ($)

62747.34

%-0.2 expand_more

Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

Bir tüketicinin "küflü çikolata" paylaşımına sert tepki veren Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu sosyal medyada gündem oldu. Yaşanan tartışamların ardından Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. Şirketin CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ise görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

03.05.2024, 19:25

Patiswiss çikolataları sosyal medyada gündem oldu. Bir tüketicinin çikolatalar hakkında yaptığı olumsuz yoruma sert tepki gösteren Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu sosyal medyada gündem oldu. Markanın ürünleri pek çok marketten kaldırıldı. Migros uygulaması üzerinden de Patiswiss çikolatasının satışının durduğu öğrenildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Patiswiss çikolata kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred kavga mı etti? Fred ile İsmail Kartal neden tartıştı? İsmail Kartal ile Fred... Haberi Görüntüle

PATİSWİSS ÇİKOLATA KİMİN, SAHİBİ KİM?

Patiswiss çikolata 2004 yılında genç girişimci Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu tarafından kurulmuştur.

Marka Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun Ankara'da 200 metrekarelik bir pastane açmasıyla kuruldu.

Markanın sahibi olan Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu sosyal medyada yaşanan tartışmaların ardından CEO görvinden istifa etmiştir. 

İsviçreli çikolata uzmanlarının rehberliğiyle Ankara'da kurulan Patiswiss markası pek çok zincir marketlerde yer almıştı. 

Patiswiss markasının ödediği vergi miktarı da tartışılmaya başlandı. 

2022'de 4. fabrikas açıldı. 

2023'de Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, şirketin halka arz edilmek istendiğinden bahsetmişti. 

Patiswiss markasının ABD, Rusya ve İngiltere başta olmak üzere 35 ülkeye ihraç edildiği bildirilmişti.

Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır mı? Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır... Haberi Görüntüle

ELİF ASLI YILDIZ TUNAOĞLU KİMDİR?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Patiswiss çikolata markasının sahibidir. 

Elektrik elektronik mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan genç girişimci daha sonra çikolata markası kurmuştur. 

Patiswiss markası, başlangıçta sadece Ankara'daki bir dükkanda üretilirken zamanla dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilmeye başlandı.

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinde de satılan Patiswiss markası kısa sürede büyüdü. 

Markanın kurucusu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu bir tüketiciye sosyal medyadan verdiği yanıt sonrası CEO'luk görevinden ayrıldı. 

PATİSWİSS ÇİKOLATA OLAYI NEDİR?

Bir tüketici aldığı Patiswiss marka çikolatanın küflü çıktığına dair fotoğrafları paylaşarak Linkedin’den Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nu da etiketleyerek “Küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var. Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir sorun var” diye yazdı. Bu yoruma markanın CEO'su ve kurucusu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu sert yanıt verdi. Tunaoğlu'nun yanıtı sosyal medyada gündem oldu. Tunaoğlu açıklamasında “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin’de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya ‘çöp’ falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs' den neler isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading