Yandex Metrica

Son dakika: Aydın Nazilli'de patlama! 7 kişi hayatını kaybetti

Son dakika: Aydın Nazilli'de patlama! 7 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir dönercide patlama meydana geldi. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirilirken patlamadan sorumlu olan 5 kişi gözaltına alındı.

Gündem

31.01.2024, 21:28

Son dakika haberleri... Aydın Nazilli'de bir dönercide patlama meydana geldi. Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybederken biri ağır 5 kişi ise yaralandı. 

Patlama sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Kısa sürede bölgeye gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiye Daire Başkanlığ ekipleri alevlere müdahale ederken yangının kontrol altına alındığı bildirildi. 

23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem yapılır mı? 23 Nisan bankalar açık mı 2024? 23 Nisan'da bankalarda işlem... Haberi Görüntüle

AYDIN VALİSİ AKSOY: 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Aksoy, biri ağır 5 kişinin de yaralandığı aktardı. 

TFF Başkan adayı Erdal Alkış depremzedeler için verdiği sözü tutmamış: Tek kuruş ödememiş TFF Başkan adayı Erdal Alkış depremzedeler için verdiği sözü tutmamış:... Haberi Görüntüle

ÖLENLERDEN 3'Ü ÇOCUK

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, patlamada hayatını kaybedenlerden üçünün çocuk olduğunu bildirdi. 

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü Kan donduran olay! 4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek... Haberi Görüntüle

PATLAMANIN NEDENİ TÜP DEĞİŞİMİ

Vali Aksoy, Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki bir restorandan 15.30 sıralarında ihbar geldiğini, ilk belirlemelere göre tüp değişimi sırasında patlamanın olduğunu söyledi.

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

PATLAMAYA SEBEP OLAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı bekir Bozdağ patlamada hayatını kaybedenler için rahmet dilerken adli soruşturma başlatıldığını ve 1 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Bozdağ, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı patlama hakkında adlî soruşturma başlatmıştır. Soruşturma için Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, üç cumhuriyet savcısı görevlendirmiştir. Olay bütün yönleriyle soruşturulacaktır. Patlamaya sebebiyet verdiği iddia edilen kişi gözaltına alınmıştır. Rabbimiz,insanımıza ve ülkemize böylesine acı hadiseleri bir daha yaşatmasın.

Son durumda ise patlamaya sebep olan 5 kişinin gözaltına aldığı bildirildi. 

YILBAŞI ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise patlama dolayısıyla yılbaşı etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading