Yandex Metrica

Son dakika: 2 ile turuncu, 30 ile sarı kodlu uyarı! Fırtına, sağanak ve toz taşınımı! Çamur yağacak

Son dakika: 2 ile turuncu, 30 ile sarı kodlu uyarı! Fırtına, sağanak ve toz taşınımı! Çamur yağacak

Son dakika haberleri... Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre, bu gece saatlerinden itibaren yurdun doğu ve kuzey bölümlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Vatandaşlar sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyarılırken, Bartın ve Kastamonu'ya turuncu, 30 ile ise sarı kodlu uyarı verildi. Toz taşınımı nedeniyle yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış da bekleniyor. 

Gündem

10.02.2024, 11:11

Son dakika! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,  bu gece saatlerinden itibaren ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli ve İstanbul'un kuzey kesimleri ve Karaman çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

32 İLE TURUNCU VE SARI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sağanak yağışlarla ilgili Kastamonu ve Bartın'a turuncu kodlu uyarı yapıldı. Sarı uyarıda bulunan iller ise Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Bolu, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Trabzon, Van, Zonguldak, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Karabük, Düzce olarak sıralandı.

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

SEL VE SU BASKINI UYARISI YAPILDI

Yağışların yer yer şiddetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA ÇAMUR YAĞACAK

Bu akşam saatlerinden itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Toz taşınımı nedeniyle yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış da bekleniyor. 

Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında karar verildi Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra... Haberi Görüntüle

SURİYE VE IRAK'TAN GELİYOR

Ayrıca yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinden sonra ve yarın Güneydoğu Anadolu'nun doğusu (Diyarbakır'ın doğusu, Batman, Mardin, Siirt) ile Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde (Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Muş, Ağrı, Iğdır, Erzurum'un doğusu, Kars, Ardahan) Suriye ve Irak kaynaklı toz taşınımının olacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading