Yandex Metrica

Şişli'de iftar çadırı kuruldu mu, kurulacak mı? 2020 Şişli Ramazan çadırı nerede kuruldu?

Şişli'de iftar çadırı kuruldu mu, kurulacak mı? 2020 Şişli Ramazan çadırı nerede kuruldu?

11 Mart 2024 itibarıyla başlayan Ramazan tüm İstanbul'da çoşku ve sevinçle karşılandı. Milyonlarca müslüman iftar sohrasında Allah'a rahmet ve berabet için dualar ederken, Ramazan ayının geleneklerinden iftar çadırı da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki İstanbul'da nerelerde iftar çadırı kuruldu. 2024 yılında Şişli'de iftar çadırı kurulacak mı? İftar çadırı Şişli'de nerede kurulacak?

Gündem

07.04.2024, 14:34

11 ayın sultanı Ramazan İstanbul'da çoşkuyla karşılandı. Milyonlarca Müslüman bir Ramazan klasiği olan iftar çadırlarını merak ediyor. Peki 2024 yılında İstanbul'da iftar çadırı kurulacak mı? Şişli'de bu sene iftar çadırı olacak mı, nerede olacak? 

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İFTAR ÇADIRI NEREDE KURULACAK 2024?

İstanbullu vatandaşlar arama motoruna İstanbul'da 2024 yılında iftar çadırlarının kurulacağı yerleri soruyor. Peki İstanbul'da nerelerde iftar çadırı kurulacak. 60 noktada iftar çadırı hizmeti verilecek. Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

2024 ŞİŞLİ İFTAR ÇADIRI KURULACAK MI, NEREDE KURULACAK?

İBB ayrıca Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beylikdüzü, Esenyurt, Kadıköy, Küçükçekmece, Maltepe ve Şişli olmak üzere 9 ilçede iftar vermeyi planlıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading