Yandex Metrica

Şırnak Cizre, 49.1 derece sıcaklık ile rekor kırdı

Şırnak Cizre, 49.1 derece sıcaklık ile rekor kırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre Şırnak’ın Cizre ilçesinde 49.1 derece ölçülen hava sıcaklığı, Türkiye'de bugüne kadar ölçülen en yüksek değer olarak kayıtlara geçti.

Gündem

26.04.2024, 20:18

Yurt genelinde sıcaklıklar artmaya devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bugün görülen sıcaklık değerinin rekor kırıldığı bildirdi.

Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de: 'Mesnetsiz iddiaların bir karşılığı yoktur' Fransa Ulusal Meclisi kararının kınanmasına dair TBMM tezkeresi Resmi Gazete'de:... Haberi Görüntüle

49,1 DERECE İLE REKOR KIRDI

İlçede gün içerisinde termometre 49.1 dereceyi gösterdi.  Türkiye'de ölçülmüş en yüksek sıcaklık rekoru 49 derece ile yine Cizre ilçesine ait. Vatandaşların soluk alıp vermekte zorlandığı ilçede bugün termometreler 49.1 dereceyi gösterdi.

6 ilde MAHZEN-35 operasyonu: 6 suç örgütü çökertildi! 40 kişi yakalandı 6 ilde MAHZEN-35 operasyonu: 6 suç örgütü çökertildi! 40 kişi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE KAYDEDİLEN EN YÜKSEK SICAKLIK

Cizre ilçesi, bugün yapılan ölçümlerle rekorunu 0.1 derece artırarak 49.1 ile şu ana kadar Türkiye'de kaydedilen en yüksek sıcaklık değerine ulaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading