Yandex Metrica

Şirin Payzın'ın kelime oyununa AK Partili Mücahit Birinci'den fotoğraflı yanıt!

Şirin Payzın'ın kelime oyununa AK Partili Mücahit Birinci'den fotoğraflı yanıt!

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci sosyal medya hesabından, HDP'nin Altılı masa ile bakanlık pazarlığı yaptığına dair duyum aldığını belirterek 'Kabus gibi' ifadelerini kullandı. Fondaş medya gazetecisi Şirin Payzın ise bunu alıntılayarak Kürtlerin hedef alındığını iddia etti. Birinci buna cevaben, 'Kürt benim öz kardeşimdir. Kastım, senin dağda ziyaret edip fotoğraf çektirdiklerinle iş tutanlar.' diyerek Payzın'ın PKK terör örgütünün sözde liderlerinden Murat Karayılan'la fotoğrafını paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, HDP'nin Altılı masa ile bakanlık pazarlığı yaptığına dair duyumlar aldığını paylaştı.

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

HDP 3 BAKANLIK İÇİN PAZARLIK YAPIYOR

HDP'nin 3 bakanlık talep ettiğini belirten Birinci şu ifadelere yer verdi: 

HDP'nin masayla sıkı Bakanlık pazarlığı içinde olduğuna dair. HDP’nin 3 Bakanlık talebi olduğu söyleniyor. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı. Kabus gibi...

Diğer yandan CHP'nin 'HDP'ye bakanlık verilebilir' sözlerini hatırlatan Birinci, 'Bir de bu hususu, kamuoyunu hazırlama noktasında, bazı CHP'li milletvekillerinin "HDP'ye Bakanlık verilebilir" sözlerini düşünerek değerlendiriyorum. HDP'nin, masayı ve adayını bu pazarlıkları yapmadan desteklemesi söz konusu bile değildir. HDP siyaseti asimetrik ve derindir." sözlerini kaydetti. 

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

FONDAŞ MEDYANIN GAZETECİSİ KÜRT DÜŞMANLIĞINI İLERİ SÜRDÜ 

Birinci'nin bu sözlerini alıntılayan Halk TV Sunucusu Şirin Payzın, açıklamayı başka bir yere çekerek Birinci'nin Kürt düşmanlığı yaptığını ima etti. 

Payzın söz konusu paylaşımında, 'Nasıl yani Kürtleri mi aşağılıyor? Bu ülkenin eşit vatandaşları Kürtler Bakan da olur Cumhurbaşkanı da... Ama mesela Rüşvetçiler Büyükelçi olamaz, hırsızlar da Bakan...' dedi.

18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede okul kapalı mı? Erbaa, Turhal'da okul tatil mi? 18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede... Haberi Görüntüle

MÜCAHİT BİRİNCİ'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Payzın'ın bu sözlerine Birinci'den cevap gecikmedi. Birinci yaptığı açıklamada, Şirin Payzın'ın terör örgütü PKK'nın sözde kurucularından Murat Karayılan'la çekilen fotoğrafını paylaşarak şu sözlere yer verdi: 

Kürt benim öz kardeşimdir. Kastım, senin dağda ziyaret edip fotoğraf çektirdiklerinle iş tutanlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading