Yandex Metrica

Şehit askerin son videosu yürekleri dağladı: Son görüntülerimiz olacak, cennete davetliyiz

Şehit askerin son videosu yürekleri dağladı: Son görüntülerimiz olacak, cennete davetliyiz

Irak'ta teröristlerin açtığı taciz ateşi sonrası şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer'in, silah arkadaşlarıyla birlikte çektiği video ortaya çıktı. Şehit askerin "Bugün son görüntülerimiz olacak, cennete davetliyiz. Ölürsek hakkınızı helal edin" sözleri yürekleri dağladı.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucu şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer'in silah arkadaşlarıyla birlikte çektiği video ortaya çıktı.

Şehit İsmail Esmer'in silah arkadaşlarıyla birlikte, ne zaman çekildiği bilinmeyen videoda saldırı olduğu ve cennete gideceklerini söylediği görüntüler yürekleri dağladı.

İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi İstanbul merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi enselendi Haberi Görüntüle

''CENNETE DAVETLİYİZ''

Şehid asker çektiği videoda, şu ifadeleri kullanıyor; "Az önce bir saldırı oldu. Bugün son görüntülerimiz olacak, cennete davetliyiz. Ölürsek hakkınızı helal edin" 

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

''SON HATIRAMIZ KALSIN''

Silah arkadaşlarına gülerek seslenen Şehit İsmail Esmer'in "Son hatıramız kalsın" dediği görüdü.

16 Nisan İstanbul'un 16 ilçesinde elektrik kesintisi: Elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan BEDAŞ elektrik kesintisi programı 16 Nisan İstanbul'un 16 ilçesinde elektrik kesintisi: Elektrikler ne zaman... Haberi Görüntüle

''ŞEHİT OLUYORLAR DEĞİL Mİ''

Şehit İsmail Esmer'in bir silah arkadaşı ise "Hep böyle video çekildikten sonra şehit oluyorlar değil mi" diye cevap verdiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading