Yandex Metrica

Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de panik yaşanıyor: İki il için hesaplar tutmadı!

Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de panik yaşanıyor: İki il için hesaplar tutmadı!

Yerel seçimlere kısa süre kalırken CHP'de iki ili kaybetme korkusu sardı.Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de bu sayının sandıkta değişip değişmeyeceği sorgulanırken, Hatay ve Antalya'da hesapların tutmadığı konuşuluyor.   

Gündem

07.04.2024, 11:12

Yerel seçim arefesine girdiğimiz bugünlerde CHP iki ili kaybedeceğini düşünüyor. Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de bu sayının sandıkta değişip değişmeyeceği muallakta olan CHP, Hatay ve Antalya'da hesapların tutmadığı ve bu nedenle bu illeri kaybedeceğiz gözüyle baktıkları iddia edildi. 

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

HATAY VE ANTALYA İÇİN HESAPLAR TUTMADI 

Yerel seçime günler kala partilerde hesaplar tek tek yapılmaya başlandı. Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de bu sayının sandıkta değişip değişmeyeceği sorgulanıyor. Hatay ve Antalya'da hesaplar tutmuyor. Bu iki şehirde sahadan istediği oranda destek sinyali gelmediği belirtiliyor. Sandık yaklaştıkça bu illere ilişkin ümitler azalıyor. Parti kurmayları CHP'nin işinin buralarda zor olduğunu belirtiyor.

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

HAKAN TÜTÜNCÜ ANTALYALILAR TARAFINDAN SEVİLİYOR 

Hatay'da oyların düşmesinin en büyük sebebi olarak, adaylığı krize dönüşen mevcut başkan Lütfi Savaş'ın çok yıpranması, Antalya'da ise AK Parti'nin iyi bir aday çıkarması, Hakan Tütüncü'nün kent tarafından sevilmesi olarak gösteriliyor.6 Şubat depreminden sonra Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesi büyük tepki çekmişti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading