Yandex Metrica

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1 Nisan'da okul var mı, yok mu?

Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1 Nisan'da okul var mı, yok mu?

Öğrenciler tarafından günler öncesinden merakla araştırılan konulardan biri, 1 Nisan gününün tatil olup olmadığı. Bunun nedeni, 31 Mart Pazar günü tüm yurt genelinde Mahalli İdareler Seçimlerinin düzenleniyor olmasıdır. Peki, Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1 Nisan'da okul var mı, yok mu?

Gündem

22.03.2024, 15:11

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler, okulların durumunu araştırmaya başladılar. 31 Mart Belediye seçimlerinde oy verme işlemi, okullarda kurulan sandıklarda gerçekleşecek. Ertesi gün ise öğrenciler, okulların açık olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, Seçim sonrası okullar tatil mi, yarım gün mü 2024? 1 Nisan'da okul var mı, yok mu?

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı? İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONRASI OKULLAR TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ 2024?

31 Mart seçimleri için milyonlarca vatandaş sandık başına gitmeyi planlıyor. Seçimin ardından, öğrenciler okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda gelecek açıklamaları bekliyorlar. Ancak şu an için konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

İYİ Parti ve CHP itiraz etmişti! YSK'dan Ordu ve Hatay kararı İYİ Parti ve CHP itiraz etmişti! YSK'dan Ordu ve Hatay... Haberi Görüntüle

1 NİSAN'DA OKUL VAR MI, YOK MU?

Ancak daha önce 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerin ertesi günü, yani Pazartesi günleri okullar tatil edilmişti. Bu durum göz önünde alındığında, 1 Nisan günü de okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading