Yandex Metrica

Sitede Ara

Savcı Sayan'dan çok konuşulacak açıklama: CHP'ye ABD'den FETÖ destekli bir kayyum atanmıştır

Savcı Sayan'dan çok konuşulacak açıklama: CHP'ye ABD'den FETÖ destekli bir kayyum atanmıştır

 Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısına ilişkin, "CHP'ye ABD'den FETÖ destekli bir kayyum atanmıştır. Dışarıdan bir ekip CHP'yi Türkiye'nin aleyhinde olan işlerde truva atı olarak kullanacak." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi vizyon belgesini açıkladı. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var, hangi maçlar var? TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var,... Haberi Görüntüle

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

CHP'YE FETÖ DESTEKLİ ABD KAYYUMU ATANDI

Savcı Sayan, "Vizyon adına hiçbir şey yoktu. Çok kötü bir organizasyon oldu. Konuşan kişi ABD'den seslendi ve tek kulaklık Kılıçdaroğlu'ndaydı." dedi. Sayan, "Başından Baykal'ın uzaklaştırıldığı ve Kılıçdaroğlu'nun getirildiği CHP'ye ABD'den FETÖ destekli bir kayyum atanmıştır. Dışarıdan bir ekip CHP'yi Türkiye'nin aleyhinde olan işlerde truva atı olarak kullanacak. Bu bir ulusal güvenlik sorunudur." ifadesini kullandı.

Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek kaldırdı! Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek... Haberi Görüntüle

13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe, Galatasaray'ın maçı bu akşam mı? 13 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

İTTİFAK ÜYELERİ NASIL KABUL EDECEK?

Savcı SayanIın konuşması şu şekilde; "Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanlarının sözlerini Millet İttifakı'nda isimler kabul edecek mi? Bu isimlerin parasını kim verecek? Bu danışmanları size kim öneriyor? FETÖ'cüler size bunları önerip neyi amaçlıyor?

Yurt dışından getireceğiniz parayla Türkiye'nin tapusunu mu vereceksiniz? Türkiye'yi uluslararası sermayenin kölesi mi yapmak istiyorsunuz? Seçimlere müdahale etmek için bir ekip kuruluyor şu an.

Türkiye'yi sefalete doğru götürmek istiyorlar. Türkiye'nin TOGG'una, ekonomisine her şeyine müdahale edecekler. Türkiye'nin kendi bir modeli olmalı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading