Yandex Metrica

Sadece PKK'yı değil, Batılı müttefikleri de yeniyoruz

Sadece PKK'yı değil, Batılı  müttefikleri de yeniyoruz

İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'nin terör örgütleriyle birlikte onlara destek veren Batılı sözde 'müttefiklerini' de yenmeyi başardığını söyledi: Ağababalarının canını çıkartıyoruz!

Gündem

23.01.2024, 22:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK ve onu destekleyen 'müttefik' Batılı devletlere sert mesajlar verdi. Kastamonu'da Polis Meslek Yüksek Okulu 19. Dönem Mezuniyet Töreninde konuşan Soylu, Türkiye'nin PKK'yı tamamıyla bitirmeye kararlı olduğunu vurguladı, "Biz sadece PKK'yı değil, Batılı müttefikleri de yeniyoruz" dedi. İşte Soylu'nun konuşmasından dikkat çeken o mesajlar:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu terör örgütünü bitirmeye, onları tarihten silmeye kararlıdır. Biz sadece terör örgütün yenmiyoruz; onların demokrasiye, hukuka, insan haklarına inanmayan, dünyayı ve bölgeyi kaos cenderesine sokmak isteyen Batılı müttefikleri de yeniyoruz."

"Amerika'nın bölgedeki tutarsızlığını, başarısızlığını, en son Afganistan tecrübesinde bir kez daha gördük. Terör örgütü mensuplarını muhatap alıp resmi olarak kabul edenler insanlık tarihine kara bir leke sürmüşlerdir. Bu, müttefiklik ruhuna da, ciddi bir devlet aklına da uymaz. Bir tercih yapmaları lazım. Ya terör örgütüyle, teröristlerle müttefik olmalı ya da demokrasinin ve hukukun koruyucusu, insan haklarının koruyucusu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile müttefik olunmalıdır."

"Bu terör örgütünü davet edenler, aldılar, Amerika'da kendi resmi ofislerinde bunları kabul ettiler. Bunu görmediğimizi zannediyorlar. Binlerce tır silah gönderdiler. Bunu görmediğimizi zannediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Vallahi de billahi de sadece biz, terör örgütlerini mağlup etmiyoruz; DEAŞ'ı mağlup etmiyoruz, PKK'yı mağlup etmiyoruz, DHKP-C'yi mağlup etmiyoruz, onların ağababalarının canını çıkartıyoruz!"


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading