Yandex Metrica

Rusya bombaladı, TSK harekete geçti! Rejim mevzileri vuruluyor

Rusya bombaladı, TSK harekete geçti! Rejim mevzileri vuruluyor

Türkiye'nin harekât hazırlıklarını sürdürdüğü İdlib'e Rus bombardımanı sonrası Türk topçuları Halep batısındaki rejim mevzilerini vuruyor.

Gündem

18.03.2024, 20:50

Türkiye'nin yeni harekât öncesi askeri yığınak yaptığı İdlib'e Rusya'dan provokatif bir saldırı daha geldi. Lazkiye'deki Hımeymim Üssü'nden kalkan Rus uçakları Reyhanlı hudut hattına sadece 2,5 kilometre mesafedeki bir sığınmacı kampını vurdu. 

İdlib kuzeyinde Afrin'e yakın bir konumda bulunan Kâh beldesi Ruslar tarafından ardı ardına bombalandı. Bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir gözlem noktası bulunuyor. Rus bombardımanı nedeniyle kaç ölü ve yaralının bulunduğu henüz belli olmazken Türk Silahlı Kuvvetleri saldırılar sonrası harekete geçti. 

İdlib doğusundaki rejim mevzileri top ve obüs ateşi altına alındı. Halep'in batı banliyösünde bulunan 46. Alay'da konuşlu rejim askerleri ile İran destekli terörist grupların üzerine yağmur gibi top atışı yapılıyor. 

Türkiye ile Rusya arasında Soçi Anlaşması'ndan beri devam eden ortak askeri devriyeler birkaç gün önce iptal edilmişti. Ankara-Moskova hattını yeniden gerecek sürecin tehlikeli provokasyonlarla sonuçlanmasından endişe ediliyor. 

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

RUS UÇAKLARININ SALDIRI ANI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading