Yandex Metrica

Ramazan Bayramı'nda ağzımızın tadı kaçacak! Bayram şekeri tezgahlarda zamlı fiyatıyla yerini aldı!

Ramazan Bayramı'nda ağzımızın tadı kaçacak! Bayram şekeri tezgahlarda zamlı fiyatıyla yerini aldı!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bayram şekerleri de tezgahlarda yerini aldı. 2024 yılında yüzde 50 oranında zamlı satılan bayram şekerinin kilosunun 180 TL'den satılması bekleniyor.

Gündem

08.04.2024, 21:38

Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezi olan, büyük küçük hereksin severek tükettiği bayram şekerleri de vazgeçilmezliğini koruyor. Misafilerlere ikram olarak verilen, çocukları sevindiren bayram şekerleri bu yıl tezgahlarda yerini almaya başladı.

Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi, yoklama alınır mı? Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders... Haberi Görüntüle

BAYRAM ŞEKERLERİNE YÜZDE 50 ZAM

Ramazana sayılı günler kala şeker almaya başlayan vatandaşlar, fiyatları görünce bir hayli şaşırdı. 2024 yılında bayram şekerlerine yüzde 50 oranında zam yapıldığı ve kilosunun 180 TL'ye satılmaya başlanabileceği öğrenildi.

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

KİLOSU 180 TL

Bayram şekerlerine yapılan zamlara ilişkin ise  Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz açıklamalarda bulundu. Karagöz; “Tatil olduğu zaman bayram pazarı biraz aksıyor. 9 günde memleket ziyareti olursa daha fazla şeker alınır. Bu sene tonaj bazında çok fazla büyüme hedeflemedik. Yüzde 50 fiyat artışı oldu. Şekerin kilogramı 180 TL’ye çıktı.” dedi.

Türkiye'nin en çok tercih edilen şeker markası olan Kent'in bayram şekeri satışlarında yüzde 50'lik bir pazar payı olduğunu belirterek ülke nüfusunun yüzde 91'inin her yıl bayram şekeri aldığını, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ise bayram şekeri tüketiminde ilk sırada yer aldığını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading