Yandex Metrica

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün tatil?

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün tatil?

Ramazan Bayramı'na az bir süre kaldı. Ramazan ayının 10 günlük bölümü biterken, vatandaşlar bayram tarihlerini ve bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile, kamu çalışanları için bayram tatilinin 9 gün olacağını söylemişti. Peki, Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün tatil?

Gündem

07.04.2024, 22:43

Ramazan Bayramı tatiline dair beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa süre önce yapılmıştı. Cumhurbaşkanı'nın duyurusu ile birlikte, kamu çalışanları için bayram tatilinin 9 gün olacağı belirlendi. Peki, Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün tatil?

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi... Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ NE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Şoför Esnafı ile İftar Programı'nda geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak uzatıldığını belirtti.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ramazan Bayramı, 10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak. Bayram tatili ise 5 Nisan'da mesai bitiminden sonra kamu çalışanları için başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading