Yandex Metrica

Parti liderlerinin oy kullanacağı sandıklar belli oldu 2024! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, Özgür Özel...

Parti liderlerinin oy kullanacağı sandıklar belli oldu 2024! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli, Özgür Özel...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala parti liderlerinin oy kullanacağı sandıklar belli oldu. Adayların il ve ilçe ziyaretleri hız kesmeden devam ederken, parti liderlerin nerede oy kullanacakları merak konusu oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Meral Akşener ve Özgür Özel'in oy kullanacağı yerler...

Gündem

01.04.2024, 13:06

31 Mart 2024 Pazar günü seçmenler vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandık başına gidecek. Yerel seçimlere 4 gün kala heyecanlı bekleyiş devam ederken, parti liderlerinin oy kullanacağı yerler belli oldu. 

Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden ayrılmalı' diyen yok! Avrupa Konseyi Sözcüsü Türkiye ile ilgili o iddiaları yalanladı: 'Konseyden... Haberi Görüntüle

1 MİLYON 32 BİN 610 KİŞİ İLK KEZ OY KULLANACAK

Buna göre Yüksek Seçim Kurulu çalışmalarına devam ediyor. Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu yerel seçimlerde, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

34 siyasi partinin adayının yarışacağı seçimlerde, ülke genelinde 206 binden fazla sandık kurulacak.

81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimlerde, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyeliği seçimleri de yapılacak.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

PARTİ LİDERLERİ NEREDE OY KULLANACAK?

Cumhurbaşkanı Eroğan 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da İstanbul'da olacak, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda kullanacak.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda oy kullanacak.

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok Keçiören'deki Kocatepe İlkokulu'nda oy kullanacak. 

Devlet  Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yılda Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oy kullanacak.

Özgür Özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu kendi seçim bölgesi olan Manisa'da bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu'nda kullanacak. 

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oy kullanacak. Ankara adayı, Mansur Yavaş ise Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sandığa gidecek.

Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, önceki seçimlerde İstanbul'daydı. Bu kez Akşener Ankara'da olacak. Ankara Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda sandık başında olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading