Yandex Metrica

Özlem ve Tayyar Öz çifti skandalı! Şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar etti! Geride bıraktığı notta ise korkunç detaylar ortaya çıktı!

Özlem ve Tayyar Öz çifti skandalı! Şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar etti! Geride bıraktığı notta ise korkunç detaylar ortaya çıktı!

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlaması sonrası cezaevine giren Dilan Polat sonrasında gözler lüks yaşamıyla 'Tayyargil' olarak bilinen Özlem ve Tayyar Öz çiftine çevrilmişti. Tayyargil'e ait şirkete atanan kayyum Bünyamin Ergün'ün ise acı dolu bir not bırakarak intihar ettiği öğrenildi.  

Gündem

22.04.2024, 03:06

Sosyal medya hesabı üzerinden 2 milyondan fazla takipçisi bulunan ve ultra lüks yaşamıyla dikkatlerden kaçmayan Tayyargil ailesi olarak bilinen Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın 'vergi kaçırması' ve 'kara para aklaması' sonrasında dikkatlerden kaçmamıştı.

Ünlü fenomen ailesinin lüks yaşamının yanı sıra kişisel ve kozmetik ürün satışları yaptıkları ancak, halk sağlığıyla oynadıkları gerekçesiyle birçok tepki toplamış ve şikayetler artmıştı.

Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Haberi Görüntüle

ŞİRKETE KAYYUM ATANMIŞTI

MASAK çiftin şirketlerine inceleme başlatmış, 4 ayrı suçtan soruşturma başlatılmıştı. Mal varlıklarına el konulan ve kayyum atanan Öz ailesinin şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün hakkında ise büyük bir gelişme yaşandı.

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

KAYYUM BÜNYAMİN ERGÜN İNTİHAR ETTİ

Bünyamin Ergün'ün, Öz ailesine ait şirketlerine kayyum atanmasından sonra, arkasında bir not bırakarak, İstanbul Başahşehir'deki evinin 9'uncu katından intihar etti. 

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

'ÇOK FAZLA KÖTÜLÜK VAR'

İntihar eden kayyum Bünyamin Ergün; “Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım” notunu geride bıraktığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading